Pravila igre

VIDEO: Zaradi oboževalk so morali najeti pomoč

T.P.
5. 10. 2018, 21.30
Deli članek:

Mladi in talentirani Hrvati žanjejo uspeh za uspehom.

Last izvajalcev
Utrinek s snemanja spota za pesem Još si sve u meni

Najbolj popularen pop bend na Hrvaškem je v preteklosti že postregel z uspešnicami, kot so Nebo na mojoj strani, Kamen na duši in Kako nam stvari stoje, po isti poti pa bo očitno šla tudi njihova najnovejša jesenska balada z naslovom Još si sve u meni. 

Tokratnega so »zakrivili« z novo pesmijo Još si sve u meni, s katero so se globoko dotaknili svojih poslušalk. Celo tako zelo, da so morali zaradi njihovih številnih sporočil najeti pomoč za odgovarjanje nanje. 

Skladba je sicer šla takoj v ušesa tudi Ivanu, Goranu, Marku in Petru. »Zgodba je zapletena ljubezenska, a ima srečen konec. Fant ljubljeno dekle, ki je odšla na študij v Ameriko, neizmerno pogreša, vidi jo povsod in vsak dogodek ga spomni nanjo. Na koncu se dekle vrne in zgodba ima pravljičen zaključek. Ni pa vedno tako. Tudi mi smo že bili zaljubljeni, pa se je zapletlo in odpletlo. Mislim pa, da se bo v tekstu našlo veliko deklet in fantov, ki so v podobni situaciji, kot jo je tokrat spesnil Miro Buljan nam je dejal pevec skupine Ivan Penezić.

M24/Marko Vavpotič
Fantje imajo zelo veliko oboževalk tudi med Slovenkami.

Pesem je dobila tudi svojo videopodobo. Člani skupine Pravila igre so se v družbi prelepih deklet in čudovite narave zabavali, da bi pričarali tematiko, ki jo pesem opisuje. »Čeprav gre za balado, smo se mi na snemanju spota neizmerno zabavali. Ivan je skoraj padel v reko v izposojenih oblačilih. Na srečo smo se zbrali in posneli vse ostale kadre po scenariju brez večjih težav,« je dogajanje na snemanju spota povzel bobnar skupine Goran Belošević.