Huda ura

FOTO: Po zgodovinski zmagi konec idile v Barceloni

R.T.
14. 3. 2017, 13.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Messi in soigralci menda besni na Nymarja, ki je šel na sestrin rojstni dan, ekipa pa je medtem izgubila tekmo v domačlem prvenstvu.

instagram
Neymar in sestra Rafaella.

Po zgodovinski zmagi nogometašev Barcelone nad pariško ekipo PSG se je idila kmalu razgubila. Barcelona se je zdaj osredotočila na domače prvenstvo in lov na Real Madrid. Je morda Katalonce uspeh v Ligi prvakov preveč uspaval? Morda. Kako si drugače razložiti, da je Barca izgubila proti Deportivu z 1:2? 

Prizemljitve oziroma poraza pa vsi igralci Barcelone niso preveč dobro sprejeli. Španski Diario Gol tako piše o besu Lea Messija. Messi se je menda zelo razjezil na drugega zvezdnika v ekipo, Neymarja. Pa tudi trenerja Luisa EnriquejaRazlog za Messijevo jezo pa je bil Neymarjev odhod na sestrin rojstni dan, ki ga je praznovala v rodni Braziliji, zaradi česar je izpustil tekmo proti Deportivu.

Uradno Neymarju na tekmo z Deportivom ni bilo potrebno iti zaradi domnevne poškodbe mišice. Ker pa je namesto počitka izbral pot v domovino in zabavo, je Messi z nekaj soigralci posumil v resničnost navedb o Brazilčevi poškodbi, kar naj bi tudi omenili trenerju, ki je Brazilcu dal zeleno luč. 

Seme dvoma je še toliko bolj upravičeno, če vemo, da je Neymar šel na sestrin rojstni dan tudi lani - tedaj si je nabral dovolj rumenih kartonov, da ni smel igrati na tekmi in je zato imel čas za odhod na zabavo.