Zabava

Lady Gaga se bori z bulimijo in anoreksijo

S.R.
26. 9. 2012, 10.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Slavna pevka je nedavno pridobila nekaj kilogramov, nanjo pa se je takoj vsul plaz kritik, na katere je odgovorila z razgaljenimi fotografijami, ki kažejo, da je vse prej kot debela.

Da bi opravila s kritikami na račun njene postave, se je Lady Gaga na spletni strani Littlemonsters.com (nekakšna skupnost njenih oboževalcev) odločila objaviti svoje fotografije v rumenem spodnjem perilu. Na njih sicer izgleda še precej bolj suha, kot na odru. Na omenjeni strani je objavila štiri svoje fotografije, pod njimi pa je razkrila, da se že vse od 15. leta starosti bojuje z bulimijo in anoreksijo.

V odprtem in zelo čustvenem nagovoru je slavna pevka priznala da je ''fantu bolj všeč, kadar ima obline''. Poleg tega pa je takrat, ko normalno je, zdrava in jo ne skrbi za svoj videz. Sedaj je tako ''srečnejša kot kadarkoli''.

Do objave razgaljenih fotografij je sicer prišlo po seriji fotografij z nedavnega koncerta, na katerih ima pevka precej več oblin kot ponavadi. Seveda se je nanjo usul plaz kritik. Zaprepadena pevka je priznala, da se ne nedavno zredila za okoli 10 kilogramov, a jo to ne skrbi. Še več, na spletni strani Littlemonsters.com je celo odprla nov zavihek z naslovom ''Body Revolution'' (''telesna revolucija''), s katero želi vse ljudi pozivati, naj sprejmejo svoje telo takšno kot je, z vsemi ''pomanjkljivostmi'', ki nam jih vceplja družba. Vse enako misleče je pozvala, naj na strani objavijo svoje fotografije, na katerih ''slavijo zmago nad svojimi ''telesnimi pomanjkljivostmi''.

Pod fotografijami je pevka še zapisala, da jo telesna teža obremenjuje že vse od najstniških let, ter da še tako velika pomoč ni nikdar pomagala. Negotovost glede svojega telesa ji je uspelo premagati šele s pomočjosvojih oboževalcev.