Zabava

Veste, kje je bil tak žur?

K.Š.
21. 9. 2012, 07.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V mestu mladih je bilo v preteklih dneh zelo pestro. September je namreč mesec, v katerem si v Novi Gorici in okolici prireditve sledijo kot po tekočem traku.

Največjo množico zabave in sprostitve željnih obiskovalcev pa je privabila že tradicionalna Robinova zabava, na kateri je bilo poskrbljeno za vse okuse. Na odru se je zvrstilo kup glasbenikov, ki so navdušili tako najmlajše kot tudi tiste malo starejše in nostalgične. Zabavni program je bil sicer kar precej dolg, saj je trajal od šestih zvečer pa vse do treh zjutraj naslednjega dne. Novogoričani očitno ostajajo zvesti predvsem rocku, kar so tudi pokazali med nastopom legendarnega Pera Lovšina.

Vrhunec

Čeprav so The Queen symphony nastopili relativno zgodaj, so uspeli še kako ogreti občinstvo. Na kitari je seveda blestel kitarski virtuoz, novogoričan Bor Zuljan, ki je s svojo Ibanezko tako navdušil, da se je v zakulisju še dolgo govorilo o njemu ... Pohvalno.

Jeleni in politiki?

Med nastopajočimi so bili tudi Jelen band, ki so čas pred nastopom preživeli z novogoriškim županom Matejem Arčonom, sicer tudi velikim ljubiteljem dobre slovenske glasbe.

Hov hov

Ker je bila prireditev res dolga, je bilo v zakulisju moč videti kup estradnikov, ki so se pogovarjali o razno raznih zadevah. Alya in raper 6Pack Čukur sta se zapletla v pogovor o psičkih in razpravljala o tem, kaj smejo jesti in kaj ni priporočljivo. 6Pack si je namreč omislil kar dva kitajska psa in eno mačko.

 

Več utrinkov s same prireditve pa si lahko ogledate v naši fotogaleriji.