Zabava

Alicijin 5. studijski album na policah konec novembra

K.Š.
4. 9. 2012, 12.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

14-kratna dobitnica Grammyjev, pevka, pisateljica besedil in producentka Alicia Keys bo svoj težko pričakovani 5. studijski album ‘’Girl On Fire’’ izdala 27. novembra.

Od danes dalje pa se na radijskih postajah po vsem svetu že lahko sliši tudi zvoke naslovne pesmi, v živo pa jo boste s pesmijo ‘Girl On Fire’ lahko videli že v četrtek, 6. septembra na podelitvi nagrad MTV Video Music Awards s pričetkom ob 20. uri. 

‘’Girl on Fire’ govori o tem, da je potrebno poiskati svoj notranji glas, se spustiti in zaupati svojim instinktom in samim sebi,’’ pravi Keysova in dodaja ‘Komaj čakam, dag a delim s svetom.’’

Na prihajajočem albumu nam Alicia obljublja nekaj močnih sporočilnih pesmi ter intimnih balad, napisanih na osebnih izkušnjah. Na albumu je sodelovala s priznanimi in uveljavljajočimi se talenti, med drugim tudi z dolgoletnim soustvarjalcem besedil Krucialom, z Grammyjem nagrajenim Babyfaceom, Jeffom Bhasakerjem, Garyjem Clarkom Jr, priznanima britanskima taletoma Emeli Sandé in Jamie XX.