Zabava

Ogabno - Srbska diva melje možgane!

K.Š.
3. 9. 2012, 13.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Začela se je reklamna kampanja za novo ploščo srbske platinaste pevke Jelene Karleuše. In kakšna je? Predvidljivo šokantna!

##IMAGE-14506##Srbska pevka Jelena Karleuša je ključ do prepoznavnosti že zdavnaj našla v šokiranju občinstva. Marsikdo jo primerja z Lady Gaga, čeprav Jeca te primerjave nekako ne ceni. Ona je edinstvena. Sicer pa, le komu bi lahko na pamet padlo, da za v reklamne namene v mikserju zmelje možgane? Ozzyju ali Jeleni, seveda.

Diva ...

Srbska pevka predstavlja album z naslovom Diva, ki ga bo skušala promovirati na raznorazne načine. Že pred časom je Jelena šokirala javnost z raznimi objavami na spletu. V večini primerov se je posluževala kar Facebooka, na katerem je veselo objavljala čisto vse, kar ji je padlo na pamet – od raznih fotografij s križem, do fotografij, na katerih na pol gola telovadi.

Za novi album pa je pripravila kar tri reklamne spote – eden bolj 'šokanten' od drugega. Dva sta 'hudo seksi', tretji pa je malodane ogaben – kar poglejte si, kako je diva zmiksala možgane. Še zanimivost: možgani, ki jih drži v roki so plastični, tiste, ki pa vrže v mešalnik so pa svinjski. Je za opis njenega 'umetniškega' opusa potrebnih še kaj besed?