Zabava

Igralec Russel Crowe s kajakom zašel v težave

STA
3. 9. 2012, 13.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Avstralski igralec Russel Crowe se je v soboto s kajakom izgubil na morju pri otoku Long Island blizu New Yorka, zato je potreboval pomoč ameriške obalne straže.

Ameriške oblasti so sporočile, da ga je obalna straža nato z ladjo varno prepeljala nazaj v pristanišče. 48-letni igralec se je v soboto s prijateljem s kajakom odpravil iz pristanišča v Cold Springsu. Ko se je stemnilo, sta se pustolovca izgubila, a sčasoma dosegla obalo 16 kilometrov stran, od koder sta svojo pot pričela, poroča ameriška tiskovna agencija AP.

Pripadniki obalne straže so med patruljiranjem na območju slišali igralčeve klice in mu priskočili na pomoč. Crowe je s prijateljem priveslal do ladje obalne straže, ki ju je nato skupaj s kajakoma odpeljala na varno do pristanišča.

"Russel Crowe je potreboval nekaj pomoči, ker se je izgubil. Ni šlo za reševanje, temveč je potreboval samo prevoz," je dejal podčastnik obalne straže Robert Swieciki ter dodal, da nihče ni bil ranjen in da sta oba pustolovca nosila rešilne jopiče.

Crowe se je kasneje obalni straži zahvalil za pomoč in prijaznost tudi preko družbenega omrežja Twitter. Igralec sicer na Long Islandu snema svoj film Noah. Biblični ep režira Darren Aronofsky in naj bi v kinematografe prišel leta 2014.