Zabava

Toni Cetinski odhaja ...

K.Š.
28. 8. 2012, 18.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Tony Cetinski, ki zagotovo velja za enega največjih hrvaških zvezdnikov, je pred časom na radijske postaje lansiral svojo novo skladbo z naslovom »Zbogom odlazim«, s katerim najavlja tudi izid novega albuma.

Aktualni radijski hit je v teh dneh dobil tudi pripadajoči videospot, ki je pod taktirko Marija Mlakarja nastal na lokacijah neokrnjene narave otoka Paga.

»Mario je pripravil zanimivo zgodbo in prvič nisem ustvaril nobene spremembe v scenariju. Zanimiv in drugačen pristop, ki ga v mojih spotih še nismo videli«, je o svojem novem sodelavcu povedal Tony. Za izdelek je zaslužna široka ekipa, med njimi pa je zagotovo potrebno izpostaviti igralca Roberta Budaka in Teno Nemet Brankov, medtem ko se pod produkcijo podpisuje Rational International Ltd.

Naj vam ne odkrijemo vseh skrivnosti nastanka videospota, vsekakor pa zagotavljamo, da se še kako poda k atmosferi pesmi! Karizma in Tonyjeve izjemne vokalne sposobnosti, s katerimi vedno znova osvaja publiko, bomo skozi kreacije novega albuma doživeli v povsem novi luči. Album je že pripravljen in bo na tržišče prispel v mesecu septembru.