Zabava

Harry razočaral tudi samega sebe

S.R.
27. 8. 2012, 11.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Za princa Harryja se nadaljuje pokora za nedavni incident. Gole fotografije princa za zasebne zabave v hotelski sobi bodo mladega Harryja tako preganjale še lep čas.

Fotografije, na katerih princ Harry v apartmaju v hotelu v Las Vegasu gol objema neko neznano, prav tako golo mladenko so se prejšnji teden kot vihar razširile po spletu in princa spravile v kar precejšnje težave. Vse skupaj naj bi se zgodilo med igro ''striptiz'' biljarda. Harry naj bi bil kljub hudemu karanju kraljeve družine še najbolj razočaran kar sam nad sabo, vsaj tako pravijo njegovi prijatelji. Bolj kot dejstvo, da so fotografije prišle v javnost in povzročile pravi škandal ga namreč žalosti, da se je sploh znašel v takšni situaciji.   

Poleg besa kraljeve družine, ki ima že nekaj časa dovolj njegovih škandalov bodo imele fotografije tudi druge posledice. Nekateri mediji namreč namigujejo, da ga bodo nedavni pripetljaj stal udeležbe na otvoritvi bližajočih se paraolimpijskih iger v Londonu (začnejo se 29. avgusta).

Prijateljica pokojne Diane brani mladega princa

Medtem ko so nad njegovim početjem mnogi zgroženi, se najdejo tudi posamezniki, ki princa zagovarjajo. Prijateljica njegove pokojne mame princese Diane Roa Mocton namreč pravi, da ima Harry pravico do zasebnega življenja, v katerem lahko počne, kar hoče.


V Veliki Britaniji ostro nad fotografije

Fotografije golega princa je sicer prvi objavil portal TMZ, a so se kmalu znašle na celi vrsti spletnih strani v ZDA. V Veliki Britaniji pa je bila stvar zaradi zelo strogih zakonov o zasebnosti precej drugačna. Pravnik so na podlagi dejstva, da so bile fotografije posnete v prinčevem zasebnem apartmaju hitro dosegli prepoved objave, tako da je fotografije objavil le časopis Sun Roberta Murdocha. Robert se je namreč skliceval na svobodo govora ter z objavo dokazal, da je še vedno sila, na katero je potrebno računati.