Zabava

Bolj popularen kot Justin Bieber!

S.R.
22. 8. 2012, 14.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Če ste menili, da je Justn Bieber velika senzacija, premislite še enkrat. Južnokorejski raper Park Jae Sung oziroma PSY je namreč še bolj priljubljen.

PSY je namreč s pesmijo ''Gangnam Style'' dosegel izjemen uspeh in praktično čez noč postal neverjetno priljubljen. Na sceni je sicer že kar nekaj let, a takšnega uspeha se do sedaj še ni nadejal. Velika zasluga za porast priljubljenosti gre zelo zabavnemu spotu za prej omenjeno pesem. Video, ki so ga na spletnem portalu YouTube objavili 15. julija je do danes zabeležil že skoraj 46 milijonov ogledov, kar je še več ogledov, kot jih je v istem času pri svojih videospotih zabeležil kanadski pop pevec Justin Bieber. Povedano na kratko, PSY je sedaj številka ena, število ogledov njegovega videospota pa še naprej strmo raste. Opazili so ga tudi izven rodne domovine, saj se je pojavil v že kar nekaj televizijskih oddajah v Evropi ZDA in drugod po svetu.

Pesem ''Gangnam Style'' sicer opisuje ekstravagantni način življenja v bogatem predelu Seula znanem kot Gangnam. V videu nastopa tudi korejskega popa kraljica Hyuna z rdeče obarvanimi lasmi. Poleg izvirne različice pesmi obstaja tudi že alternativna verzija, v kateri Hyuna glavni refren odpoje z glasom iz risank.

Spot za pesem ''Gangnam Style'' si lahko ogledate spodaj, glede na to, kako zabaven je, pa boste nasmešek najverjetneje težko zadrževali.