Mobilna verzija
15:01 20. september 2018

V novi izdaji NOVICE SVET24 preberite

R.T.
Posodobljeno: 17:59 / 19.9.2018

Naslovnica za 20.9.2018

Naslovnica za 20.9.2018. Foto: Naslovnica za 20.9.2018

Lažna dobrotnica Alenki Bratušek naredila sramoto
Darinka Bukovnik, ki je za družino bolne Maše zbirala denar, sredstev pa jim ni nakazala, je bila močno povezana s stranko SAB. 

Burak bo prvič očka
Za lepega turškega igralca je končno posijalo sonce.

Sanja Grohar pričakuje fantka
Bodoča mamica je za spol izvedela na zabavi presenečenja.

V sveži izdaji ne spreglejte tudi:

"Stroj za ubijanje" ali infantilni "mladoletnik"?
Na višjem sodišču so včeraj obravnavali pritožbe na obsodbo Stefana Cakića na osem let in pol zapora zaradi uboja igralca Gašperja Tiča. 

Bolgarke vozil naokrog in jih izkoriščal za prostitucijo
Na sodišču bi se moral začeti predobravnavni narok za 68-letnega Vojka Potočnika, ki mu specializirano državno tožilstvo očita tri kazniva dejanja trgovine z ljudmi, a obtoženega zaradi pomanjkanja pravosodnih policistov niso pripeljali iz zapora na Dobu.

Kandidati za šerife mest
Po predsedniških in parlamentarnih volitvah so na vrsti še lokalne volitve. Z njimi pa cel kup kandidatov, med njimi tudi takšni, o katerih smo brali zaradi spornih poslov, ovadb in tožb. 

Izsiljevati se ne bodo pustili
Prenova Glavnega trga v Novem mestu se bliža koncu, nared bo v prvi polovici novembra. A brez težav ni šlo, vmes so padle tudi ovadbe. 

Bo na Ptuju poslej še bolj "smrdelo"?
Edino ptujsko javno stranišče v starem mestnem jedru je zaprto. Njegovo zaprtje je povezano z začetkom prenove ptujske tržnice. 

Kaj utruja vaša jetra in kako jim lahko pomagate
Čeprav se zdi, da je poletje čas, ko je tako lahko živeti zdravo, je – ne boste verjeli – tudi čas, ko lahko jetra najbolj obremenimo. Boste jeseni plačevali za poletne pregrehe? 

V letu dni do 20 kilometrov
Finalist tretje sezone šova Slovenija ima talent se je konec lanskega septembra odločil za spremembo življenjskega sloga. 

Samorogi so ob nas
Kot angeli so tudi samorogi bitja, ki so se povzpela v svetlobo in prevzela božansko služenje. Njihova bela barva je simbol čistosti, podoba konja simbolizira naravo, rog pa magičnost.

Vaš prispevek