Mobilna verzija
19:32 19. marec 2018

V novi izdaji NOVICE SVET24 preberite

R.T.
Posodobljeno: 19:53 / 18.3.2018

01-1

Kralj škandalov veleposlanik v Sloveniji?
Grožnje, vulgarni izpadi, žaljivke in sporni posli- to je le nekaj grehov kontroverznega politika, ki se mu obeta diplomatska kariera v naši državi. Mu bo vrata zaprl predsednik Pahor? 

Nizkotni Zlatko Zahović
Sramotno. Nesramno. Žaljivo! Za izbiro besed, s katerimi je obračunal z novinarjem, ni opravičila. 

Netresk:
Čudežni zdravnik iz domačega vrta. Nezahteven za gojenje in z izjemnimi zdravilnimi lastnostmi. 

Ne spreglejte tudi:

Zupančiča je obtožil, da je nastavljenec globoke države
Boštjan M. Zupančič je v stranko pripeljal Roberta Zupana, ki je Viliju Kovačiču ponujal pet milijonov evrov v zameno za večino glasov v svetu stranke.

Obtoženi ne ve, za kaj gre - Dejanje na grozovit ali zahrbten način
Čeprav naj bi z umorjenim občasno skupaj zbirala odpadne kovine in jih prodajala, obtoženi na sodišču trdi, da za priimek pokojnega še ni slišal.

S polžjo hitrostjo »slalomiral« po avtocesti
Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

Deček, ki je lovil podgane in postal gospodar Rusije
Vladimir Putin, ruski voditelj z drugim najdaljšim stažem po oktobrski revoluciji, je zagotovo eden najmočnejših in najpopularnejših ljudi na planetu. Njegova moč sega onkraj uradnih meja Rusije, po mnenju nekaterih celo do Washingtona.

Internet je tudi past
Miha Kramli, psihoterapevt, strokovnjak za kemične in nekemične odvisnosti, predvsem za odvisnosti od novih tehnologij, je bil gost v Baragovem zavodu v Šmihelu v okviru priprave na novembrski misijon v Novem mestu.

Srečnejši smo kot v povprečju eu
V Sloveniji se ljudje po podatkih Eurostata počutijo večino časa bolj srečne kot v povprečju EU, najsrečnejši pa so na Finskem. Jutri sicer praznujemo mednarodni dan sreče.

Pod drobnogledom: izbrati tek ali hojo?
Za tek pravijo, da je kralj fitnesa, o njem pišejo kot o načinu za hujšanje, zmanjšanje stresa in boljše spanje. Kaj pa hoja, o kateri je Hipokrat nekoč dejal, da je »najboljše zdravilo«?

Tudi sam se je na šov fizično pripravil
Voditelj, ki bo nocoj prvič pozdravil gledalce v drugi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija, priznava, da ne bo le povezoval šova, ampak bo tudi zelo aktivno sodeloval. 

Zvezdniki, ki so videti kot pravi brezdomci
Svetovni zvezdniki na rdečih preprogah žarijo v vsem svojem sijaju, ker so brezhibno urejeni. A veliko hollywoodskih zvezdnikov se v resnici bolje počuti v sproščenih oblačilih, nekateri pa gredo malce predaleč. Zaradi neurejenosti in pomanjkljive higiene so videti kot brezdomci in se ljudem celo zasmilijo.

Vaš prispevek