Mobilna verzija
20:51 23. maj 2018

V novi izdaji NOVICE SVET24 preberite

R.T.
Posodobljeno: 20:14 / 22.5.2018

naslovnica 23.5.2018

Sumljivi posli družine Tomlje: Banki nakazali 3,6 milijona evrov
Delavska hranilnica ima novega drugega največjega lastnika, ki pa ima v bilancah minus. Njegov zastopnik je častni konzul davčne oaze in v sorodu z razvpitim Janezom Zemljaričem.

NAGRADNA IGRA: OSVOJI ŽAR

Preverite še ostale vsebine:

Predpisi, ob katerih Slovence boli glava
Čeprav verjamemo, da naši uradniki zakone in ostale predpise pripravljajo z najboljšimi nameni, jih je kar nekaj takih, ki bi jih državljani najraje zmečkali in vrgli stran. To je naš izbor.

Po mnenju avtošol gre za nečedne posle 
Pošiljatelji pisma se sprašujejo, kako lahko poligon že več kot eno leto obratuje, če po njihovih podatkih sploh nimajo uporabnega dovoljenja. Odgovorni pa navedbe zanikajo.

Kako rešiti ljubljenčka pred okrutno smrtjo?
Poletje se nevzdržno bliža in z njim tudi poletna vročina, ki bo po statistiki žal usodna za marsikaterega hišnega ljubljenčka.

Triletnika odpeljala napačna babica
Neverjetno, do kakšne pomote je prišlo v enem od hrvaških vrtcev. Zaradi nepazljivosti osebja je nastala velika panika, na koncu pa se je vse dobro končalo. 

Z navijači nam je precej lažje 
Rok Kronaveter je v soboto odigral verjetno najboljšo tekmo v sezoni. Diktiral je tempo na sredini igrišča, nekajkrat nevarno zapretili s svojimi značilnimi streli z razdalje, v 74. minuti pa uspešno izvedel najstrožjo kazen. 

Tibor Baiee in Ana Hrovat nista več par
Zadnji izpadli tekmovalec šova MasterChef Slovenija je potrdil govorice, da se je razšel z življenjsko spremljevalko Ano Hrovat, o čemer se je šušljalo že nekaj časa.

Kljub poškodbi je pretekel maraton
Nekdanji tekmovalec shujševalnega šova Henrik Lutz držal obljubo.

Vaš prispevek