Ostali športi

Hamilton: Schumacher si je zaslužil nesrečo!

K.A.
14. 3. 2014, 15.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Le kdo bi si mislil, da bo slavni dirkač izjavil kaj takšnega. Potem ko je tiskovna predstavnica Michaela Schumacherja, Sabine Kehm, medijem sporočila, da se sedemkratni svetovni pravak F1 počuti nekoliko bolje, je o njem spregovoril tudi britanski dirkač Lewis Hamilton.

Le kdo bi si mislil, da bo slavni dirkač izjavil kaj takšnega.

 A Lewis v svojih izjavah popularnega Schumija ni kaj preveč vzpodbudil. "Takšne stvari se zgodijo z razlogom," je v začetku dejal Lewis in se kasneje še nekoliko dopolnil. "Ta izkušnja bo pokazala kakšen karakter ima in kako velik borec je."

Na srečo je po vseh bizarnih izjavah nadaljeval v nekoliko bolj spoštljivem tonu. "On je legenda tega športa, človek, ki je v F1 osvojil mnogo stvari in nasplošno velja za zelo motiviranega," je zaključil Hamilton in ob tem pustil nekoliko grenak okus.

Schumacher se je pred časom hudo poškodoval na smučanju, ob padcu pa je z glavo hudo udaril ob skalo. Vse od takrat se zdravi v bolnišnici, še vedno pa se ni prebudil iz umetne kome.

Po uradnih podatkih naj bi se Schumacherju stanje za odtenek izboljšalo, dobro obveščeni viri pa pravijo, da priljubljenega dirkača lahko reši le še čudež. Se bo Schumacher sploh še kdaj prebudil?

Wikipedia