Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 20.09.2018 13:53:05

REKORD! To je uspelo Cityju, to je uspelo Guardioli in to je NORČEVANJE, kot ga še ni bilo (FOTO + VIDEO)

Profimedia
Veliki šef Pep Guardiola je to polomijo spremljal iz vip lože in bil skrušen, v nekem trenutku se je prijel za obraz in zamižal na obe očesi. Tega pač ni mogel več gledati.

Nezadovoljstvo katalonskega stratega je razumljivo, njegovi varovanci so namreč z domačim porazom proti Lyonu (1:2) sestavili niz, ki se danes kot novica širi po celotni Angliji in celotnem svetu. In ta dosežek klubu, ki so ga pred začetkom lige prvakov stavnice postavile kot glavnega favorita za končni naslov, nikakor ni v ponos. S štirimi zaporednimi porazi je City postavil neslavni rekord angleških klubov v najmočnejšem evropskem tekmovanju.

manchester city
Profimedia


Sinjemodri so ob koncu prejšnje sezoni, na začetku marca, izgubili doma z Baslom, vendar zaradi izdatnejše zmage v gosteh napredovali v četrtfinale, tam pa dvakrat položili orožje pred Liverpoolom. Trem porazom, s katerimi se je Guardiola (ob tem, da je na drugi strani osvojil domačo krono) podpisal pod neuspešno evropsko zgodbo, so dodali še včerajšnjega na uvodu nove sezone. Štirikrat zaporedoma pa pred tem v ligi prvakov ni uspel izgubiti nobenem od angleških klubov.

etihad
Profimedia


Kot je to v navadi na Otoku, se v vrstah tekmecev iz "dosežka" Manchestra Cityja norčujejo, neslavnemu rekordu so še dodali, da stadion Etihad na tekmi lige prvakov ni bil poln, po tribunah je bilo kar precej praznih sedežev.

Članki iz rubrike