Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
6 21.05.2018 12:03:37

Darko Milanič ga je pred časom JAVNO OBTOŽIL, zdaj bo isti sodnik Mariboru sodil na morda celo ODLOČILNI TEKMI v bitki za prvaka

www.alesfevzer.com
Znana sta sodnika, ki bosta Olimpiji in Mariboru sodila v predzadnjem krogu.

Znani so sodniki, ki bodo delili pravico v predzadnjem krogu Prve lige Telekom Slovenije, v katerem bi že lahko padla končna odločitev o naslovu prvaka. Če Maribor namreč ne bo slavil v Celju in če bo ob tem Olimpija premagala Krško, bodo v Ljubljani rajali do zgodnjih jutranjih ur. V luči tega je torej kristalno jasno, da sta pred večnima rivaloma izjemno pomembni tekmi, predvsem pa bo zanimivo videti, kako se bo na gostovanju v mestu ob Savinji znašel ranjeni Maribor.

Toda kot da boleč poraz na večnem derbiju za vijoličaste še ne bi bil dovolj, so se zdaj v Mariboru številni za glavo prijeli tudi zaradi sodnika, ki bo imel glavno besedo v Celju. Nogometna zveza Slovenije je namreč določila, da bo pravico delil Andrej Žnidaršič iz Kranja, ki je pred časom na tekmi med Mariborom in Domžalami tako razjezil Darka Milaniča, da je slednji o njem brez dlake na jeziku spregovoril kar na tiskovni konferenci po obračunu.



"Tokrat govorim zelo odkrito o sodnikih, ker to je zdaj že res preveč. Res preveč. Ne bomo se predali, vendar ko tako izgubiš, ti ni vseeno," se je razburjal Primorec. Zaradi Žnidaršiča so bili sicer v Ljudskem vrtu jezni že na začetku drugega dela sezone, ko si spisali tisto odmevno sporočilo za javnost, v katerem so razpredali o domnevnih dvojnih merilih. Takrat se je namreč njihova tekma končala minuto pred iztekom sodnikovega podaljška, medtem pa je Žnidaršič igralni čas na obračunu Olimpije še dodatno razvlekel. In zmajem posledično omogočil, da so zadeli z zadnjim strelom na tekmi. 

Dodajmo, da bo medtem Olimpiji v Stožicah na tekmi s Krškim sodil Matej Jug.

Značke: nk-maribor, nk-celje, plts

Članki iz rubrike