Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 24.03.2018 13:51:45

Navijači INTERJA besnijo! Šokirani boste, kaj je MILAN naredil s kartami za derbi na dan ASTORIJEVE SMRTI

Milanska rivala sta se spustila v pravo malo vojno.

Milan je povlekel potezo, ki je močno razbesnela navijače mestnega tekmeca Interja. Velika rivala bi morala težko pričakovani derbi odigrati na dan, na katerega so zaradi nenadne tragične smrti kapetana Fiorentine Davideja Astorija odpadle vse tekme. Derbi bo zdaj 4. aprila, Milan pa za vstopnice ne vrača denarja. Še več, kdorkoli ima karto, a na tekmo ne bo mogel, jo lahko vrne in dobi vstopnico za katerokoli naslednjo domačo tekmo Milana. 

Ta poteza je sporna že zaradi tujcev, turistov z vsega sveta. No, pravi škandal pa je, če nanjo pogledamo iz zornega kota navijačev ... Interja. Da, prav ste razumeli, tisti navijači Interja, ki imajo vstopnico za derbi, a si ga 4. aprila - torej sredi tedna - ne bodo mogli ogledati v živo, lahko dobijo le vstopnico za katerkoli drugo domačo tekmo ... Milana. Nič čudnega, da besnijo tako navijači kot črno-modri klub, Milan pa se spornosti svoje poteze menda zaveda. 

Kot poročajo italijanski mediji, je Milan predlagal tri nove datume za derbi, a Inter ni želel sprejeti nobenega. Nato je Milan pač vzel edinega preostalega, ki pa nikakor ni odgovarjal njemu. Zato se je odločil za maščevanje, ki ga je delno mogoče razumeti, precej težje pa jerazumeti, da so si za žrtve izbrali navijače, ki so vstopnice težko privoščijo. 

Značke: milan, inter, derbi

Članki iz rubrike