mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 21.03.2018 08:10:28

HUH, bo tole lahko ZAVRNIL: NORA ponudba za Cristiana Ronalda!

Reuters
Z začetkom tega koledarskega leta se je zbudil tudi Cristiano Ronaldo, ki je praktično neustavljiv.

Od 21. januarja je na devetih prvenstvenih tekmah zabil kar 18 golov, na zadnji z Girono je v polno meril štirikrat. Ob tem je dodal še zadetke, ki jih je dosegel proti PSG-ju v osmini finala lige prvakov.

Njegova forma je res neverjetna, v Realu pa so jasno nad njim navdušeni. Celo zelo navdušeni, kako si drugače razlagati dejstvo, da so mu pripravljeni ponuditi podaljšanje pogodbe. In z njim tudi višjo plačo, čeprav je Portugalec star 33 let.


Denarni vložki v nogometu so se v zadnjem času zvišali, Ronaldova plača pa je ostala enaka. Lionelu Messiju recimo zadnja pogodba z Barcelono na letni ravni prinese okoli 50 milijonov evrov (z dodatki), Ronaldo pa jih dobi dobrih 20. S podpisom novega dogovora naj bi se ta vsota zvišala na približno 35 milijonov evrov.

Že pred nekaj meseci je portugalski zvezdnik zahteval dvig plače, ki bi morala biti po njegovem mnenju na ravni Messijeve in Neymarjeve, saj si kot najboljši nogometaš na svetu zasluži biti tudi v tem pogledu pred vsemi. Slišati je bilo govorice, da bi mu željo lahko izpolnili pri PSG-ju, toda očitno bodo v Madridu vseeno segli globoko v denarnico.

Ronaldo na igrišču preživlja vrhunske trenutke, toda v zasebnem življenju se bori z obtožbami o utaji davkov. Pri čemer mu očitajo, da je državi dolžen skoraj 15 milijonov evrov. Predsednik kluba Florentino Perez se je očitno zmehčal, oziroma so ga v to prisilile Ronaldove igre v zadnjih dveh mesecih. Težko bi si namreč privoščil, da bi ostal brez svojega najboljšega posameznika in največjega zvezdnika. Če bi se to zgodilo, bi zagotovo naletel tudi na glasno negodovanje navijačev, ki mu česa podobnega najbrž ne bi nikoli oprostili.

Članki iz rubrike