Nogomet

Legenda Chelseaja zabil Chelseaju

G.G.
21. 9. 2014, 19.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Trener londonskega Chelsea Jose Mourinho se je pred začetkom letošnje sezone odrekel ikoni »bluesov« Franku Lampardu. Ta ni odpšel v New York, ampak k rivalskemu Manchester Cityu. Na današnji medsebojni tekmi teh dveh ekip pa je celo dosegel izenačujoči zadetek.

Reuters

Najboljši strelec Chelseaja se ni veselil zadetka, ki je Cityu prinesel izenačenje in točko, s katero so bili po izključitvi Pabla Zabalete zelo zadovoljni.

In kaj je povedal36-letni Frankie: »Ne bi bilo profesionalno, če ne bi vstopil v igro in opravil svoje naloge. Nisem pa pričakoval, da bom vstopil in zadel,« je dejal in dodal, da ni pričakoval takšnega slovesa od navijačev Chelsea.

Kaj pa je po tekmi povedal Mourinho: »Frank igra za Manchester City. Ko se je odločil, da bo odšel k našemu neposrednemu tekmecu, je bilo konec 'ljubezenske zgodbe'. Svojo nalogo je opravil kot profesionalec.«

Na spletu se je medtem že pojavilo veliko komentarjev. »Frank Lampard, kako si lahko to storil! Za opravičilo moraš doseči avtogol,« je zapisal eden od navijačev Londončanov.

Nek drugi komentator pa je zapisal, da je »Mourinho pozabil, da ima Lampard ključe od parkiranega Chelseajevega avtobusa.«