Nogomet

Beckham znova za Milano?

STA / A.M.
16. 1. 2013, 19.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

David Beckham je po poročanju italijanske Gazzetta dello Sport tik pred podpisom pogodbe z italijanskim Milanom.

Angleški nogometni zvezdnik po koncu avanture onstran Atlantika pri Los Angeles Galaxy išče novega delodajalca. Najboljše pogoje pa naj bi mu ponudil prav Milan, za katerega je v svoji karieri že igral.

Beckham je za italijanskega prvoligaša kot posojen igralec ameriškega nogometnega moštva iz mesta angelov igral v letih 2009 in 2010. Z Los Angelesom je sicer dvakrat osvojil severnoameriško nogometno ligo MLS, lani pa se je odločil, da ne bo podaljšal pogodbe in se je skupaj z družino vrnil v London.

Pri Milanu se o ugibanjih osrednjega italijanskega športnega časnika niso želeli opredeljevati, čeprav je Gazzetta dello Sport omenila, da bo 37-letni Beckham, kljub svojim letom, dobrodošla okrepitev v ekipi pod vodstvom glavnega trenerja Massimiliana Allegrija. V Angliji je sicer možno staviti na klube, za katere obstaja največja verjetnost, da se bo nekdanji angleški reprezentant nazadnje odločil preživeti čas do tekmovalne upokojitve. Beckhamovemu prestopu k rossonerom se je sicer po zadnjih razkritjih nekoliko zmanjšala stavna kvota.