mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ou
ou
0 23.03.2018 14:46:29

POLNOČNO SONCE: Končno je zasijalo tudi nad Slovenijo!

Včeraj je v Koloseju Ljubljana zasijalo POLNOČNO SONCE. Film, ki so ga najbolj težko pričakovale mlajše predstavnice nežnejšega spola, predvsem zaradi njihove velike vzornice Belle Thorne v vlogie Katie ter simpatičnega Patricka Schwarzeneggerja v vlogi Charlieja.

Častna ambasadorka filma je uspešna YouTuberka Tia Petek, ki je uro pred ogledom filma v Koloseju priredila prav posebno srečanje s svojimi oboževalci in sledilci njenega kanala. Sta pa samo premiero obiskali tudi njeni prijateljici, prav tako zelo uspešni influencerki, Rebeka Tomc iz Ljubljane in Kaja Karba iz Maribora.

Vsi obiskovalci premiere so prejeli dišavo Christin Aquilera Definition, ledeni čaj SOLA ter izvod revije Vklop. Medijski pokrovitelj filma je bil Radio Salomon.



Po ogledu filma so si Tia, Rebeka in Kaja bile enotne, da je film odličen, kar so tudi z velejem delile s svojimi sledilci na socialnih omrežjih. Navdušenja pa ni primanjkovalo tudi med preostalimi obiskovalci premiere.

Lep, zabaven in hkrati ganljiv film POLNOČNO SONCE si že lahko ogledate na velikih platnih. Distributer filma je BLITZ Film & Video Distribution.

Značke: film, kino

Članki iz rubrike