Zvezde

Kmalu prvič mamica

A.C.
24. 12. 2014, 18.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Čeprav je imela pevka Katarina Mala, ki ima v osebni izkaznici zapisano ime Katja Verderber, brezskrbno otroštvo in možnost študirati, kar koli si želi, se je namesto za uspešno poslovno pot, po kateri sta stopala njena mama Vesna in oče Tomaž, odločila za glasbo. Nase je opozorila s hudomušnimi in malce provokativnimi pesmimi.

Osebni arhiv Katarine Male

Ob koncu leta pa se veseli dvojnega uspeha. »Čaka me kar nekaj napornih mesecev. Drug za drugim se bosta zgodili dve veliki stvari: izid mojega prvega albuma in še materinstvo. Zdravniki so mi datum poroda napovedali za začetek maja, tako da sem zdaj ravno na polovici pričakovanja,« je povedala in dodala, da ima po običajnih začetniških slabostih, ko se je naučila poslušati svoje telo in kljub natrpanemu urniku ne preskakovati obrokov, zdaj spet obilico energije.

Usmerila jo bo tako v glasbo kot materinstvo. Zanjo bo to prvi otrok, za njenega petnajst let starejšega partnerja Roberta Frencha pa četrti. Katarina je vesela, da so jo njegovi otroci lepo sprejeli, veselijo pa se novega dojenčka.