Zvezde

FOTO: Znane Slovenke v Božičkovi preobleki

A.C./Lady
24. 12. 2014, 14.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

December je mesec obdarovanj, a tudi zabav, na katerih si damo duška. Seveda pa ne mine brez dobrih mož, ki razveseljujejo stare in mlade. Tokrat so se v Božičkov kostum odele znane Slovenke. Seveda ne v preveliko jakno in hlače, temveč so postale zapeljive Božičke, ki bi jih vsak z veseljem vzel v naročje.

Osebi arhiv

Natalija Verboten: od preoblačenja do fotomontaže

»V Božičko sem se preoblekla dvakrat v življenju. Enkrat davno, pred več kot desetimi leti, me je Tone Fornezzi - Tof nahecal, da sem oblekla rdeč kostum, fotografiral pa me je kar sam. Ob tem sva se oba dobro zabavala. Pred dvema letoma pa mi je prijateljica s Facebooka Nataša Rajsel poslala presenečenje. Mojo fotografijo je s fotošopom zmontirala v dobro decembrsko vilo, kar mi je bilo zelo všeč,« se spominja pevka.

Brigita Šuler: Božička iz toplih krajev

Mnoge je fotografija Brigite Šuler v opravi zapeljive Božičke spomnila na to, da morda le ni prišla iz severnih krajev, kot je običaj, temveč nekje iz vročih južnih – tako zagorela je bila Brigita sredi zime, ko se je z mikrofonom v roki razdajala oboževalcem.

Zvezdna Saša Lendero

Pevka in voditeljica, ki je znana kot velika garačka in perfekcionistka, tudi v Božičkinem kostumu ni mogla iz svoje kože. Izbrala je mehkega plišastega, z obrobo iz umetnega krzna. Seveda pa je fotografijo tudi polepšala – z bleščečimi zvezdicami, ki dopolnijo njen praznični videz.

Razgaljena Danica Lovenjak

Najvztrajnejša obiskovalka družabnih prireditev in mojstrica preoblek se je pred leti razgalila za priljubljeno moško revijo. Fotografija, na kateri je pozirala zgolj v mrežastih nogavicah, ji je bila tako všeč, da jo je letos uporabila tudi za praznično čestitko. V fotošopu si je nadela še rdečo kapo, marsikateremu moškemu pa je že ob misli na to, da bi mu v naročje sedla takale Danica, postalo pošteno vroče.

Radodarna Alya

Pevka, ki slovi tudi kot modna kameleonka, je v svoji bogati karieri zamenjala že veliko videzov. Vsak je bil nekaj posebnega. Ker ne mara uniformiranosti, si tudi dobrega decembrskega moža predstavlja čisto po svoje. Ona je Božička brez kape, vseeno pa nežna, mehka in puhasta deli darila.

Spogledljiva Ivana Šundov

Voditeljica in uspešna poslovna ženska, ki je svojo srečo našla na Hrvaškem, ima rada praznike in vse, kar je povezano z njimi. In ker prisega na eleganco, je takšna tudi v Božičkovi preobleki. Namesto plašča se je odločila za zapeljiv korzet, da je pod jelko ni zeblo, pa si je nataknila čipkaste rokavičke.

Fotografije si lahko ogledate v spodnji galeriji.