Zvezde

Novi par na slovenskih odrih?

A.C. / Lady
11. 2. 2015, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Jurij Zrnec in Sabina Kogovšek sta od študentskih let na AGRFT veljala za enega najbolj zaljubljenih slovenskih igralskih parov, sodelavca pa sta tudi v SNG Drama Ljubljana. Svojo ljubezen sta potrdila tudi pred matičarjem (na Magistratu ju je pred šestimi leti poročil ljubljanski župan Zoran Janković) in rodili sta se jima dve ljubki deklici. Vendar zakon ni zdržal vseh pritiskov.

Mediaspeed
Sabina in Jernej.

Trudila sta se ga zakrpati, a ni šlo. Jurij se je najprej izselil iz njunega skupnega stanovanja, nato sta se tudi ločila. Seveda pa je igralec ostal skrben očka svojima hčerkama. On je zaživel svoje življenje, prav tako pa gre naprej Sabinino.

Sabina se je na premieri predstave Iliada nedavno pojavila z dve leti mlajšim igralcem iz Grosupljega Jernejem Čampljem, enim najperspektivnejših mladih igralcev ta hip.

Kar nekaj časa smo oprezali, kdaj jo bomo videli s kakšnim novim spremljevalcem, in to se je pred kratkim zgodilo kar dvakrat zapored.

Jernej je svojo igralsko pot začel v Šentjakobskem gledališču, v katerem je sodeloval med letoma 2003 in 2007, nato pa se je vpisal na AGRFT in tam tudi diplomiral. Za svoje vloge med študijem je prejel več nagrad zlatolaska.

Da se med njima s Sabino nekaj dogaja, pa je bilo slutiti tudi nedavno na premieri predstave Ne stavi na Angleže v SiTi teatru, kjer Jernej igra eno od treh vlog. Sabina ga je namreč prišla gledat in podpirat in je bila seveda med prvimi, ki mu je čestitala za dobro odigrano vlogo.