Zvezde

To je resnica o Jani Šušteršič

B.P. / Lady
30. 12. 2014, 10.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Po zmagi Jane Šušteršič na Talentih so se znova vneli besedni dvoboji med podporniki zmagovalke in nasprotniki, ki so prepričani, da se profesionalna glasbenica z vrhunsko šolanim glasom ne bi smela primerjati z najstniškimi amaterji.

POP TV

Vendar so pravila določena in v oddajo se lahko prijavi vsakdo. Marsikdo se je obregnil tudi ob govorice, da prihaja Jana iz premožne družine, ki ji je lahko financirala vsa šolanja, kar pa je daleč od resnice. Kajti dejstvo je, da so morali njeni starši marsikaj prodati, napraskati še zadnje prihranke in si trgati od ust, da so lahko hčerki izpolnili sanje.

Pri tem pa ni zanemarljivo, da je bila Jana pogosto lačna v Ameriki, kjer je življenje bistveno dražje kot pri nas. Poprijela je za vsakršno delo, da bi si zaslužila nekaj žepnine, zato je to zmago, kot smo izvedeli od njenih bližnjih, krvavo potrebovala. Na magistrskem študiju v Španiji so ji menda celo zagrozili z izključitvijo, če ne bo poravnala vsaj dela šolnine, in denarna nagrada na Talentih je prišla kot obliž na rano.

Jana pa je še vedno skromna in podrobnosti svoje stiske skriva, saj se noče izpostavljati kot žrtev. Največ ji pomeni, da lahko ljudi očara s svojim petjem, kar ji je na koncu tudi uspelo.