Zvezde

Gostilna išče šefa: Valerio je pozabil na tiste, ki so mu pomagali do zmage

M.T./Lady
24. 12. 2014, 11.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Le nekaj tednov po velikem zmagoslavju v oddaji Gostilna išče šefa se je Valerio Lutman znašel v pravem časovnem kaosu. Skromni in umirjeni Primorec se je že povsem zakopal v delo, tako da ne najde praznega termina, ki bi ga lahko namenil svojim zvestim oboževalkam.

Peter Bajnoci

Te zaman čakajo, da bi v živo spoznale svojega favorita, Valerio pa kljub zajetnemu kupčku denarja noče počivati na starih lovorikah.

Medijem in oboževalcem je pred nosom zaloputnil vrata.

Vso svojo energijo je usmeril v prihodnost in izobrazbo, čeprav bo zato trpelo zasebno življenje. Povsem se je odmaknil od medijev in navijačev, ki so mu omogočili, da se je zavihtel med najbolj priljubljene kuharje in ga na koncu celo izglasovali za bogato denarno nagrado. Tudi na družbenih omrežjih ga ni več, objavil je le še fotografijo sprejema pred svojo službo, nato pa se je za njim izgubila vsaka sled. Življenje pod žarometi ga ne zanima in v nasprotju z nekaterimi, ki komaj čakajo, da jih obišče kakšen novinar ali fotograf, se on vsemu raje ogne.

Ta (ne)odnos je zveste glasovalce razjezil, saj so ga želeli bolje spoznati, a jim je Valerio žal obrnil hrbet. Trenutno se v njegovem življenju vse vrti le okoli izobraževanja, vsaj tako nam je sporočil po službi za stike z javnostjo na Pop TV. Nekaj malega prostega časa si bo vzel za božič, ki ga bo preživel v krogu svojih najdražjih, potem pa se bo znova zapodil v delo in pridobivanje znanja.