Avenija

Nina Osenar: »Res je, z Juretom nisva več par!«

SJ
16. 2. 2015, 18.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Še jeseni sta voditeljica Nina Osenar in novinar Jure Aleksič pozirala v poročnih oblačilih za dobrodelno akcijo Hiše hospica, kmalu zatem pa sta svojo zvezo končala.

Planet TV

Probakster

Ker o odločitvi nista javno govorila, je šele z nekajmesečno zamudo v javnost prišla novica, da je Nina spet samska. »Ja, res je, z Juretom nisva več par. Po treh letih sva se odločila, da je bolje, če nadaljujeva vsak svojo pot. Močni ljubezni navkljub je v najini zvezi prišlo do nekaterih reči, ki so, žal, nepremostljive. Drug o drugem pa še vedno misliva vse najlepše in o razhodu ne želiva razpravljati v medijih,« nam je ekskluzivno zaupala Osenarjeva.

Nekateri so konec ljubezni povezali celo z Ninino odločitvijo, da zapusti Planet TV, vendar nam je zatrdila, da to ne drži. »Nikakor ne! Za to sezono sem dobila dobre ponudbe s treh televizij, vendar sem se po temeljitem razmisleku odločila za TV Slovenija, ker je oddaja, ki jo pripravljamo, zame največji izziv. Odločitev tako nima nobene zveze s sodelovanjem z Juretom na Planet TV,« je še povedala Nina. Jure je namreč pri oddaji Moj dragi zmore sodeloval kot soscenarist, zdaj pa scenarije sama ustvarjata Marko Potrč in Lili Žagar.