Vreme

Oblačno bo, z občasnimi padavinami

STA / S.R.
7. 10. 2013, 09.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Danes in jutri bo večinoma oblačno z občasnim dežjem. Padavine bodo pogostejše v zahodni polovici Slovenije, ob morju lahko tudi zagrmi. Bolj suho bo na severovzhodu. Na Primorskem bo pihala šibka, na Vipavskem tudi zmerna burja, ki bo jutri slabela, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Reuters
Občasno bo še deževalo.

Najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 11, na Primorskem do 14, najvišje dnevne od 11 do 15, na Primorskem do okoli 17 stopinj Celzija.

Napoved za sosednje pokrajine: Večinoma bo oblačno, oblačnost bo manj strnjena predvsem v sosednjih pokrajinah proti severovzhodu, kjer bo večinoma suho. Drugod bo občasno deževalo, pogosteje v krajih južno in zahodno od nas. Ob morju lahko tudi zagrmi. Ob severnem Jadranu bo pihala šibka do zmerna burja.

Vremenska slika: Nad severnim Sredozemljem vztraja plitvo ciklonsko območje. Z vzhodnikom priteka k nam dokaj vlažen zrak.

Obeti: V sredo bo pretežno oblačno z občasnimi manjšimi padavinami. V četrtek bo dež na zahodu spet pogostejši, čez dan se bo širil tudi v notranjost. Pihal bo jugozahodnik, ob morju jugo.