Vreme

Delno jasno, občasno bo ponekod še oblačno

STA / S.R.
22. 9. 2013, 09.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Danes bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, občasno ponekod tudi pretežno oblačno. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 22, na Primorskem okoli 24 stopinj, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Reuters
Čaka nas precej lepa nedelja.

Jutri bo pretežno jasno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 4 do 9, ob morju okoli 13, najvišje dnevne od 20 do 25 stopinj Celzija.

Napoved za sosednje pokrajine: V krajih vzhodno in severno od nas bo danes več oblačnosti, drugod pa bo povečini sončno. Jutri bo pretežno jasno z jutranjo meglo po nižinah.

Vremenska slika: Nad večjim delom Evrope je obsežno območje visokega zračnega tlaka. Od severa doteka v višinah k nam razmeroma suh in postopno toplejši zrak.

Obeti: V torek in sredo se bo nadaljevalo precej jasno in toplo vreme. Zjutraj in del dopoldneva bo ponekod po nižinah megla.

Napoved vpliva vremena na počutje: V nedeljo bodo pri najbolj občutljivih občasno možne manjše vremensko pogojene težave, večini ljudi pa vreme ne bo povzročalo opaznih težav.