Vreme

Danes bo jasno in do 22 stopinj Celzija

STA
20. 10. 2012, 09.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Danes bo pretežno jasno. Po nekaterih nižinah bo zjutraj in del dopoldneva megla ali nizka oblačnost, ki bo zjutraj tudi ponekod po nižinah Primorske. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 22 stopinj Celzija.

Tudi jutri bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 9, najvišje dnevne od 16 do 20, na Primorskem do 24 stopinj Celzija.

Napoved za sosednje pokrajine: V sosednjih pokrajinah bo danes in jutri pretežno jasno. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost, ki bo danes zjutraj tudi ponekod ob severnem Jadranu in v Furlanski nižini. Jutri bo ob severnem Jadranu pihala šibka burja.

Vremenska slika: Nad srednjo in vzhodno Evropo, Balkanom in osrednjim Sredozemljem je območje visokega zračnega tlaka. Nad nami se ob šibkih zahodnih vetrovih zadržuje topel in suh zrak.

Obeti: V torek in sredo bo pretežno jasno in čez dan nekoliko hladneje. Zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Dnevne temperature bodo postopno nižje.

Napoved vpliva vremena na počutje: Vremenski vpliv na splošno počutje in razpoloženje bo ugoden, v krajih s sončnim vremenom tudi spodbuden.