Projekt je namenjen predvsem odkrivanju slovenskih mest, njihovih pomanjkljivosti in pestrosti, ki jih opazi le objektivni ocenjevalec, tujec.

ŠTEJE TUDI VAŠA OCENA

William in Robi - Radenska tortica
osebni arhiv
William in Robi sta si v Radencah privoščila tudi zavitek tri srca.

Popotnika Williama iz ZDA smo tako pretekli vikend v izvidnico poslali v občino Radenci. Kaj vse se mu je zgodilo, kako je bil zadovoljen s turističnimi storitvami, lokalno hrano ... in vse druge peripetije vam bomo predstavili v naši jutrišnji številki. William je Radence tudi ocenil, svojo oceno pa boste lahko podali tudi bralke in bralci našega časopisa.

NAJBOLJŠE BODO NAGRAJENE

Poleg Radencev in Jesenic, ki jih je pretekli teden obiskal in ocenil Eric iz Gane (o njegovem popotovanju ste že lahko brali na straneh časopisa), bodo tuji popotniki v tej sezoni ocenili še občine: Bohinj, Kanal ob Soči, Medvode, Jezersko, Gorenja vas - Poljane, Velike Lašče, Ilirska Bistrica, Mozirje, Črna na Koroškem, Trebnje, Bistrica ob Sotli, Ruše, Razkrižje in Sežana. Projekt bomo zaključili s sklepnim dogodkom, na katerem bomo podelili priznanja in posebne plakete trem najbolje ocenjenim občinam po izboru tujcev in po izboru bralcev.