Reka solza

Foto: Mlado tenisačico Kačo je k večnemu počitku pospremila nepregledna kolona ljudi

J.V.
28. 5. 2024, 17.05
Posodobljeno: 28. 5. 2024, 21.24
Deli članek:

V Banjaluki so danes pokopali nadarjeno mlado tenisačico Katarino Trivić alias Kačo, ki je v petek po treh letih izgubila boj z zahrbtno boleznijo.

Facebook
Katarina Trivić

Na mestnem pokopališču v Vrbanji so se danes poslovili od banjaluške teniške igralke Katarine Trivić, ki je v petek po boju s hudo boleznijo umrla v starosti komaj 21 let. Mlado tenisačico je k večnemu počitku pospremila nepregledna kolona ljudi, tekla je reka solza, na pokopališču pa je odmevala Abbina pesem The Winner Takes It All, poroča Klix.

Katarina Trivić alias Kača je bila vrsto let mladinska reprezentantka in prvakinja Bosne in Hercegovine v tenisu. Nastopila je tudi na evropskem ekipnem in posamičnem prvenstvu. Pri 18 letih pa je izvedela, da je zbolela za levkemijo. Med borbo z zahrbtno boleznijo je nadarjena športnica vlivala žarek upanja tudi drugim bolnikom. Žal po treh letih ni zdržala.

Iz Teniške zveze BiH so sporočili, da si bomo Katarino zapomnili po njenem vedrem duhu in nasmehu, ki ga je imela vedno, tako v lepih kot v težkih trenutkih življenja, ob tem pa so izrekli tudi iskreno sožalje njeni družini, prijateljem in vsem, ki so jo poznali. Pogreba se je udeležil tudi predsednik entitete BiH Republike Srbske Milorad Dodik.