Poslednja želja

Umirajoča 17-letnica si želi prvega poljuba

J.V.
31. 5. 2023, 18.45
Posodobljeno: 31. 5. 2023, 20.34
Deli članek:

"Diagnosticirali so mi raka in še nikoli v življenju nisem doživela poljuba. Sprašujem se, če bi lahko bil ti moj prvi, če ne, bi me lahko vsaj objel," je zapisala svojemu idolu.

Profimedia
Eden Lewis so leta 2020 diagnosticirali kostnega raka.

17-letna Eden Lewis iz okolice Cardiffa v Walesu, ki so ji leta 2020 diagnosticirali raka, je angleškega pevca Harrya Stylesa prosila, da ji izpolni željo na prihajajočem koncertu. "Harry Styles živjo. Prihajam na tvoj koncert v Cardiffu 21. junija in me zanima, ali lahko umirajočemu dekletu izpolniš zelo naključno željo ... Prvi in ​​zadnji poljub! Stara sem 17 let, diagnosticirali so mi raka in še nikoli v življenju nisem doživela poljuba. Sprašujem se, če bi lahko bil ti moj prvi, če ne, bi me lahko vsaj objel. Tvoja zvesta umirajoča oboževalka," je zapisala na Facebooku.

Kot poroča Profimedia, Eden obožuje Harrya zaradi njegovih spuščenih las, predrznega nasmeha in ker se ne boji samote. Leta 2020 so mladenki diagnosticirali raka na kosteh, iz desnega stegna so ji odstranili 13 centimetrov velik tumor. Nekaj časa je bila v redu, zdaj se je bolezen razširila še na pljuča. Čas ni njen zaveznik, če ji bo Styles ponudil vsaj objem, "bi bilo to povsem neverjetno in bi umrla kot srečna punca"

Profimedia
Bo zvezdnik uslišal željo umirajoče najstnice?

"Vse dni poslušam njegovo glasbo. Ko sem bila po bolnišnicah in sem izostajala od pouka, se mi je zdelo, da so moji prijatelji odrasli in napredovali v življenju. Imeli so fante in dekleta, jaz pa preiskave krvi. Prirejali so zabave, medtem ko sem jaz bruhala," pravi Eden.