Putinova božja vojska

VIDEO: Ruski duhovnik pridiga o ubijanju ukrajinskih otrok in starih žena

J.V.
9. 2. 2023, 13.05
Posodobljeno: 9. 2. 2023, 13.11
Deli članek:

Na Twitterju kroži posnetek nekega ruskega pravoslavnega duhovnika z naravnost grozljivim sporočilom fantom, ki se odpravljajo v Ukrajino.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Na posnetku ruski pravoslavni duhovnik zbranim pridiga, da je v Ukrajini dovoljeno ubijati celo otroke. Gre za poslednjo bitko med dobrim in zlim, ki ji bo sledila končna sodba, je prepričan ...

"Mnogi od vas se že jutri ne boste vrnili z bojišč, toda brez oklevanja in brez strahu! Ste božji vojščaki, branilci pravoslavne Cerkve in domovine Rusije! 

"Na drugi strani bojne linije je Satanova vojska, zakrinkana v lepe besede kot so liberalne vrednote, demokracija in enakost. Ampak poveličujejo Antikrista!"

In s Hudičem ni usmiljenja, v vseh njegovih pojavnih oblikah: vojak, stara ženica, otrok ... Vsi so seme istega zla! Naj se vam ne tresejo roke, ko boste z orožjem merili v Božje sovražnike! 

"Pravijo, da gre za vojno med Rusijo in Natom. Gre za poslednjo bitko med dobrim in zlim, ki ji bo sledila končna sodba. Ste na pravi strani zgodovine in Bog ne bo pozabil na vas. Konec koncev vas v boj vodi mesija, Putinova vojska je Božja vojska!"