Narko kraljica

To je prelepa Adriana, nova šefica najmogočnejšega narko kartela na svetu

Ž.K.
17. 1. 2023, 22.07
Posodobljeno: 17. 1. 2023, 22.14
Deli članek:

Prelestna Adriana Meza Torres je žena Ovidia Guzmána Lópeza, sina zloglasnega El Chapa vodje enega najmočnejših narko kartelov na svetu.

tik tok
Adriana Meza Torres

Sinaloa kartel je v zadnjih letih prejel več udarcev. Najprej so ameriške oblasti uspele za zapahe spraviti Joaquina "El Chapa" Guzmana, tam naj bi ostal do konca življenja.  Pred dnevi pa so mehiške oblasti, prav tako z namenom, da ga predajo Američanom, aretirale njegovega sina "El Chapita", oziroma Ovidia Guzmána Lópeza. Med akcijo v kateri so mu vzeli svobodo je umrlo kar 29 ljudi od tega kar 10 mehiških vojakov.

A kot kaže kartel ni ostal brez vodstva. Vajeti naj bi v roke prijela prelestna Adriana Meza Torres, sicer žena El Chapita. Kot poročajo mehiški mediji, naj bi šlo za dekle, ki ima karetel v krvi in je bila vzgojena za mafijske posle. Del Sinaloa kartela je bil že njen oče Raul Meza Ontiveros, poznan po nadimku “El M6”, ki je umrl nasilne smrti leta 2007. Enako usodo je dočakal tudi Adrianin brat, ki je umrlk v strelskem obtačunu star komaj 18 let. Adriana naj bi že dosedaj vodila del kartela, da igra pomembno vlogo v mamilarskem poslu pa naj bi vedele tudi mehiške oblasti, ki so ji že leta 2019 zamrznile vse bančne račune.