Prava drama

Sodnik ji je ukazal, da album svojih golih fotografij izroči neodvisni "tretji osebi"

J.V.
27. 9. 2022, 19.59
Posodobljeno: 27. 9. 2022, 21.40
Deli članek:

Hud zaplet v ločitvenem postopku zaradi albuma njenih golih fotografij z vročimi sporočili njemu, ko sta bila še zaljubljena.

Facebook
Ko sta bila še zaljubljena ...

Lindsay Marsh je aprila lani po 25 letih skupnega življenja zahtevala ločitev. Med delitvijo premoženja pa se je (kot vselej) zapletlo. V središču spora pa je po poročanju New York Times album njenih infimnih fotografij z vročimi sporočili njemu, Chrisu Marshu, ko sta bila še sveže zaljubljena.

Facebook
Marsheva trdi, da bo intimni album preprosto zažgala.

Sodnik v ameriški zvezni državi Utah Michael Edwards je presodil, da album pripada njemu, vendar pa lahko ona sebe iz fotografij odstrani. Ke pa avtorica fotografij (Marsheva jih ni posnela sama, ampak najela fotografinjo) tega ni želela storiti, češ, da so fotografije umentiško delo in zato vanje ni dovoljeno posegati, je sodnik oholo odredil, da to stori nekdo tretji.

Facebook
Sodniška odločitev je tudi njemu dvigala obrvi.

"Da smo si na jasnem: sodnik mi je ukazal, da dam svoje gole fotografije tretji osebi, ki je sploh ne poznam?" je bila ogorčena Marsheva, sodniški manever pa je celo pri njenemu zdaj že bivšemu soprogu dvigal obrvi. Ko je za zaplet izvedela avtorica fotografij, si je premislila in pristala na intervencije. Kakor koli. Marsheva trdi, da bo "vroči" album preposto zažgala.