Jaka lahko v miru umre

FOTO: Pahor zamudil in dobil hruško navdiha

Ž.K.
20. 7. 2022, 12.23
Posodobljeno: 20. 7. 2022, 12.25
Deli članek:

Predsednik Slovenije Borut Pahor je danes obiskal studio Radia Antene, na pobudo voditelja Anteninega zajtrka, Jake Peterka.

Lovro Prešiček
Predsednik je prejel hruško naviha.

Ker si je Jaka za rojstni dan, ki ga je imel v začetku julija zaželel, da z njim v studiu praznujejo različni znani Slovenci, je na 'zabavo' med drugim povabil tudi predsednika.

»Niti nisem mislil, da se bo odzval, na kar so me poklicali iz predsedniške palače, da se opravičuje, ker ga ne bo, ampak bi pa vseeno prišel z nekaj zamude. In je. Gospod predsednik Slovenije, Borut Pahor mi je prišel čestitat na radio Antena, zato sem mu v zahvalo podaril svojo Hruško navdiha. Sedaj loh v miru umrem,« je v smehu dejal simpatični voditelj. S sovoditeljico Melani Mekicar sta uživala v visokem obisku.

»Bilo je zelo sproščeno, kot da bi šel s prijateljem na pijačo, le opravljanje o ženskah smo tokrat izpustili.Z Melani sva se počutila, kot, da imava tretjega sovoditelja. Sicer dvomim, da bi se mu zares dalo vsak dan vstajati sredi noči,« je povedal dobro razpoloženi radijec.

Predsednik Pahor je bil v njuni družbi sproščen in zgovoren, za rojstnodnevno darilo, poleg tega da mu je prinesel bomboniero, pa mu je začel slediti na Instagramu.

»Mislim, da višje ne gre,« zaključi v smehu Jaka.