"Imel je svoje razloge"

VIDEO: Spregovorila je mama Teksaškega strelca

R.T.
27. 5. 2022, 21.07
Posodobljeno: 27. 5. 2022, 21.16
Deli članek:

Mati Salvadorja Ramosa najstnika, ki je ubil 19 učencev in dva učitelja na osnovni šoli Robb v Teksasu, je prosila za odpuščanje svojega sina.

Profimedia
18-letni dijak Salvador Ramos.

"Nimam besed. Ne vem, kaj je mislil. Imel je svoje razloge, zakaj je naredil to, kar je storil. Prosim, ne obsojajte ga. Prosim samo za odpuščanje nedolžnih otrok, ki so umrli," je dejala njegova mama Adriana Martínez Reyes.

Reyes je bila preveč razburjena, da bi razpravljala o razlogih za sinovo odločitev, zakaj je ustreli babico in nato zagreši pokol v bližnji osnovni šoli.

Oblasti pravijo, da ni imel kriminalne zgodovine, kongresnik se s tem ne strinja

Spomnimo, republikanski kongresnik iz Teksasa Tony Gonzales je danes povedal, da je bil množični morilec Salvador Ramos aretiran pred štirimi leti, potem ko je "ljudem povedal, da namerava streljati v šoli, ko bo dopolnil 18 let".

"Morilec je bil aretiran pred štirimi leti, ker je že imel ta načrt in rekel - ko bom leta 2022 diplomiral, bom streljal v šoli," je za Fox News povedal Gonzales. Pomembno je omeniti, da so oblasti že prej povedale, da Ramos ni imel kriminalne zgodovine.