Umor in srčni infarkt

Zadavil ženo, med zakopavanjem njenega trupla pa ga je stisnilo pri srcu

M.U.
12. 5. 2022, 11.35
Posodobljeno: 12. 5. 2022, 12.21
Deli članek:

60-letni moški, ki je zadavil svojo partnerko, je umrl zaradi srčnega infarkta. Stisnilo ga je v "nerodnem" položaju. Prav takrat, ko je zakopaval truplo partnerke na dvorišču hiše v mesta Trenton v Južni Karolini, so sporočili preiskovalci.

Profimedia
Slika je simbolična.

Policisti so v soboto našli truplo Josepha Anthonyja McKinnona, potem ko so sosedje poklicali, da na dvorišču sosedne hiše leži nezavesten moški, je v izjavi zapisal šerif okrožja Edgefield.

Ko so preiskovali McKinnonovo smrt, so policisti v sveže izkopani jami našli še eno truplo, zavito v vrečko za smeti, in ugotovili, da gre za njegovo partnerko, 65-letno Patricio Ruth Dent. Obdukcija je pokazala, da je bila ženska zadavljena, sosedje pa so policistom povedali, da so videli McKinnona, ko je dan prej kopal luknjo na svojem dvorišču.

Obdukcija McKinnona pa je pokazala, da je umrl zaradi srčnega napada. Policisti so povedali, da je bilo videti, kot da je Joseph skoraj končal z izkopavanjem groba, nato je odložil lopato, odšel in se zgrudil.

Po navedbah oblasti sta oba živela v istem domu na ulici Tanglewood Drive.

Sestra dvojčica Patricie Dent, Pamela Briggs, je za Fox Carolina povedala: "Želela bi si, da je vse to nočna mora, iz katere se želim zbuditi. Ampak vem, da ni. To je realnost in zdaj bom morala s tem živeti."