Ugrabitev v Bristolu

Maddie Thomas: Pogrešano dekle, naj bi bilo ugrabljeno

M.U.
12. 5. 2022, 08.55
Posodobljeno: 12. 5. 2022, 09.34
Deli članek:

15-letnica je pogrešana od 26. aprila, potem ko je sorodniku povedala, da gre v trgovino v Bristolu.

Facebook Avon in Somerset policija
Maddie Thomas

Maddie Thomas naj bi bila ugrabljena v mestu Bristol v Angliji. Nazadnje so jo videli na območju Southmead, kjer je policija opravila preiskave. Vendar bi sedaj lahko bila že kjerkoli v državi.

Policija sporoča, da ne preiskujejo več Maddienega izginotja kot primera pogrešane osebe, ampak kot ugrabitev otroka. Povedali so, da so zelo zaskrbljeni za njeno varnost, njeno izginotje pa so označili za "izjemno zaskrbljujoče".

Oblasti menijo, da je verjetno z moškim. Detektivka Laura Miller pa je dodala, da ko je Maddie v preteklosti že izginila, so jo našli v družbi odraslih moških. Zato verjamejo, da gre trenutno za enako zadevo, ravno zaradi Maddine zgodovine.

»Maddie je otrok v rejništvu, nihče nima dovoljenja, da bi jo ločil od njenih skrbnikov. Je ranljiva in v nevarnosti, da jo bodo izkoristili,« dodaja policija.

Miller je dodala: "Okoliščine njenega izginotja so zelo zaskrbljujoče za nas; njeno družino in njene skrbnike. Imamo številne vrstice preiskav in čeprav smo do danes imeli pomoči od javnosti, za kar smo neverjetno hvaležni, potrebujemo še več."