"V srcu nosi Torino"

Bo Pogba znova strl srca navijačev rdečih vragov? Raiola pleteniči ...

R.T.
17. 9. 2021, 19.41
Posodobljeno: 17. 9. 2021, 19.50
Deli članek:

Okoli zvezdnika nogometnega kluba Manchester United in francoske reprezentance Paula Pogbaja se znova dviga prah.

Profimedia
Paul Pogba

Kot je že običajno, za razburjenje med navijači rdečih vragov ni poskrbel sam igralec, ki se mu pogodba s klubom izteče naslednje leto, temveč njegov vedno kontroverzni nizozemsko-italijanski agent Mino Raiola.

Pogba je letošnjo sezono v dresu Manchester Uniteda začel bleščeče, ob odmevnih prestopih - klub je namreč v svoje vrste uspel privabiti superzvezdnika Cristiana Ronalda in angleškega reprezentanta Jadona Sancha - pa so bili številni navijači in tudi strokovni komentatorji mnenja, da Pogba ne bo več odlašal in bo kmalu podpisal novo pogodbo. A je Raiola zdaj senzacionalno naznanil, da bi se lahko Pogba vrnil v torinski Juventus, kjer je blestel med letoma 2012 in 2016.

»Pogbaju pogodba poteče junija, zato se bomo z Manchestrom pogovorili in videli, kaj se bo zgodilo. V srcu še vedno nosi Torino. Obstaja možnost, da se bo Pogba vrnil v Juventus, a to je odvisno tudi od Juventusa,« je za Rai Sport pojasnil Raiola, ki je sicer v preteklosti že večkrat dejal, da je za Pogbaja zgodba v Manchestru zaključena, saj naj bi si želel zamenjati okolje. Pogba sam glede svoje usode še naprej vestno molči.