nemarna

Obupana mama išče fanta za hčerko, potem ko je v kuhinji našla to grozoto

R.T.
14. 8. 2020, 09.20
Posodobljeno: 14. 8. 2020, 11.35
Deli članek:

"Jo kdo hoče?" "Nihče je ne bi prenašal," piše obupana mama.

Facebook
Piščanca je v celoti prerasla plesen.

Denise Sankey iz britanskega mesta Manchester je na družbenem omrežju facebook objavila obupano prošnjo. Naj jo nekdo odreši in k sebi vzame njeno hči, 19-letno Liv Taylor.

Razlog? Ne more je več prenašati. Razvajena Liv se ima doma fino, za njo pa čisti in pospravlja njena 49-letna mati. A zdaj ima dovolj.

Sodu je izbilo dno, ko je Liv pred tedni v mikrovalovki pogrela piščanca. A zmedena najstnica je nato nanj pozabila in ga pustila v pečici. Pred kratkim je Denise želela tudi sama nekaj pogreti in ko je odprla vratca mikrovalovke, je skoraj padla v šok.

"Nekaj sem hotela vreči v mikrovalovko, ki je ne uporabljam prav dosti. Odprla sem vratca in pozdravila me je ta ogromna kepa, ki je izgledala kot mrtva, siva mačka."

Facebook
19-letna Liv Taylor pravi, da se ima doma fino in da fanta sploh noče.

Denise, ki je morala temeljito očistiti pečico, je okarala svojo hči, ta pa se je incidentu le prešerno smejala. Zato se je obupana mama odločila, da se bo obrnila na javnost. "Ali kdo hoče Liv Taylor?" je zapisala na facebooku. "Oddam jo zastonj v dober dom. Ne, pravzaprav bom plačala, če je kdo vzame, pa naj bo dom dober ali ne."

Javil se ni nihče, zato je mama komentirala, da njene hčerke tako ali tako nihče ne bo nikoli hotel. "Nihče je ne bi prenašal," je žalostno zaključila.

Liv pa pravi, da njena mama do nje ni fer. "Nenehno se trudi, da bi me nekdo vzel. To ni ravno fer, kajne? Doma se imam dobro in lažje mi je biti tukaj," je dejala 19-letnica.