Besen od pogledu na zaščitno masko na obrazu

Na svojem obrazu je čutil kapljice njegove sline, zapekle pa so besede: "Zdaj pa imaš koronavirus"

R.T.
6. 8. 2020, 16.30
Posodobljeno: 6. 8. 2020, 21.12
Deli članek:

V letoviškem floridskem mestu Treasure Island so policisti posredovali v primeru nasilnega vedenja zaradi nošenja oz. nenošenja mask.

Treasure Island Police Depertment
Jason Copenhaver se bo skliceval na kvaren vpliv alkohola.

Glavno vlogo negativca je odigral 47-letni Jason Copenhaver, poroča agencija AP. V enem od lokalov je minulo nedeljo pristopil do mize, za katero je sedel okoli 10 let star fant. Fant je nosil zaščitno masko, kar je razjezilo Copenhaverja, ki je pred tem že kar nekaj popil. Od alkohola razmehčan obraz je nesel tik ob dečkovega, tako da je mladec na svojem nežnem obrazu čutil slino, ki je letela s Copenhaverjevih ust, ki so tvorila stavke, kot so »Odstrani masko, fant«, »Zdaj pa imaš koronavirus«, … Ker je deček od strahu (in zadaha?) otrpnil, ga je možak prijel še za zapestje in trdno stisnil.

V tistem trenutku je vmes poseglo osebje. Copenhaver, ki je bil iz nekega razloga bosonog, je začutil, da mora zamahniti z roko. Grdo je zgrešil in že so ga pahnili v kot, kjer je počakal na prihod policistov, ki so ga odpeljali v pridržanje. Na vprašanje, ali je res okužen s koronavirusom, je dejal, da nima pojma, saj ni opravil testa.

Po plačilu varščine bo na sojenje počakal na prostosti.