Izbira novega festivalskega termina je dolgotrajen in zahteven proces, so poudarili organizatorji, ki kljub temu upajo, da bodo lahko do konca julija že sporočili datum za Exit 2021. Kmalu bodo na festivalski spletni strani objavili tudi obvestilo o možnostih vračila denarja za že kupljene vstopnice.

Letošnji festival Exit, sprva načrtovan za julij, so organizatorji zaradi epidemije koronavirusa najprej želeli odpovedati. Nato pa so na predlog srbske premierke Ane Brnabić naj festivala ne odpovejo, določili nov datum, med 13. in 16. avgustom. Festival bi na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu potekal v tesnem sodelovanje s srbskim kriznim štabom, zmanjšali pa bi tudi število dnevnih obiskovalcev, in sicer z običajnih 55.000 dnevno na polovico. Predvideno je bilo tudi zaprtje okoli 40 odrov.

Exit je od prve izdaje leta 2000 gostil številne znane nastopajoče. Med njimi so bili The Cure, Madonna, Guns'n'Roses, Arctic Monkeys, Grace Jones, Migos, David Guetta, Nina Kraviz, Carl Cox in Motorhead.