ljubosumje

6-letnega sina umorila, ker je imel raje babico kot njo

R.T.
15. 6. 2020, 08.52
Posodobljeno: 15. 6. 2020, 08.53
Deli članek:

Sovraštvo med ženo in taščo je pokopalo 6-letnega dečka.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Indijsko mesto Jalandhar v Pundžabu je pretresla šokantna novica. 30-letna mama Kulwinder Kaur naj bi s kuhinjskim nožem do smrti zabodla svojega 6-letnega sina Arashpreeta, ker je bila prepričana, da ima otrok raje babico, njeno taščo, kot pa njo.

30-letna mati se je po incidentu skušala ubiti. Ponoči je skočila s strehe svoje dvonadstropne hiše. Utrpela je hude poškodbe, a padec ni bil smrtonosen in je že izven življenjske nevarnosti.

Po navedbah družinskih članov naj bi Kulwinder in njena tašča Charanjit Kaur bili že dlje časa hudo sprti. Praktično vsak dan so slišali kreganje v hiši, ki ga je sprožilo že najmanjše nestrinjanje. Prepirali naj bi se tudi včeraj zvečer, le nekaj ur pred tragičnim incidentom.

Mali Arashpreet naj bi bil bolj navezan na svojo babico kot pa mamo, kar je 30-letnico pognalo v neobvladljiv bes.

In kje je ves ta čas bil oče? V Italiji je služil kruh. Tam je trdo delal, da bi lahko svoji družini omogočil, da se sčasoma preseli v Evropo. Teh sanj je zdaj konec, kakor je verjetno konec tudi zakona. Kulwinder je obtožena umora in grozi ji, da bo za rešetkami preživela večji del svojega življenja.