Šibka povezava

Je ugrabitelj Maddie pograbil tudi malo Ingo?

C.E.
5. 6. 2020, 19.53
Posodobljeno: 5. 6. 2020, 19.55
Deli članek:

Domnevni ugrabitelj legendarne Maddie McCann bi lahko svoje umazane kremplje položil tudi na malo Ingo.

Polizeidirektion Sachsen-Anhalt
Inga je izginila maja 2015.

5-letna Inga je izginila 2. maja 2015 v kraju Wilhlemshof v nemški zvezni deželi Saška-Anhalt. Takrat se je na tem koncu potikal 43-letni Christian Brueckner, ki je osumljen, da je leta 2007 v portugalskem mestu Praida da Luz ugrabil takrat triletno Maddie. Brueckner je imel od leta 2014 živel v Braunschweigu, posedoval pa je tudi del stavbe, bolj podrtije, v Neuwegerslebnu, ki je tudi v zvezni deželi Saška Anhalt.

Policisti so dolgo iskali malo Ingo, a je niso našli. Že februarja 2016 so pobrskali po njegovi posesti in našli otroško pornografijo. Brueckner je bil obsojen na leto in in tri mesece zapora, sled za Ingo pa se je ohladila.

Odvetnica družine izgunule Inge je že takrat opozarjala, da Brueckner ni imel alibija za 2. maj, ni pa uspel pojasniti, kaj natančno je delal na obcestnem počivališču kakšnih 90 kilometrov oddaljenem od Wilhelmshofa. Kar pa seveda ni dokaz, da je ugrabil Ingo.

Kljub temu bodo policisti ponovno preverili, kaj se je dogajalo maja 2015 in v zvezi s tem zaslišali Bruecknerja, ki je bil v preteklosti že večkrat kaznovan zaradi spolnih napadov, o čemer smo danes že pisali: