V agoniji

FOTO: Oče v hudi zadregi, po operaciji ostal z erekcijo, ki ne pozna usmiljenja

S.R.
18. 2. 2020, 18.11
Posodobljeno: 16. 10. 2023, 18.49
Deli članek:

Okrevanje po operaciji je precej bolj naporno, kot si je predstavljal. Zaradi nenehne erekcije si ne drzne zapustiti doma.

Profimedia
James Scott

57-letni James Scott, nekdanji steklar iz škotskega Glasgowa je v agoniji, zaradi sramu pa se je zaprl za štiri stene lastnega doma. Na operacijski mizi je prvič pristal, potem ko si je pred štirimi leti v nesreči pri delu hudo poškodoval medenico in dimlje. Po operaciji se je soočal z novo težavo, motnjo erekcije. Čeprav je bil libido močan, njegov ud ni želel postati čvrst. Sledila je nova operacija, pri kateri so mu v moškost vstavili kovinske paličice. Razen ene, so stvari šle le še navzdol. 

Profimedia
James Scott

»Dejali so mi, da bom približno šest tednov občutil bolečine, a mi na kraj pameti ni prišlo, da me čaka tole. Imam stalno erekcijo in sem v hudih bolečinah,« je opisal za časnik Daily Record ter dodal, da zaradi bolečin ne prenese, da se spolovila karkoli dotika. »Ne morem nositi niti oblačil, dožiljam pravo nočno moro,« je dejal. V svojem domu, ki ga, kot pravi sam, zaradi sramu noče zapustiti, se počuti kot ujetnik, hkrati pa svoji devetletni hčerki ne pusti, da bi ga obiskovala in videvala v takšnem stanju. Pridušal se je še, da so v zdravstvenem centru Tollcross, kjer ima svojega zdravnika, zavrnili njegovo prošnjo, da bi mu na dom poslali pomoč. Razlog naj bi bil v pomanjkanju zdravnikov moškega spola. V zdravstvenem centru so bili redkobesedni. Dejali so, da zaradi obveze zaupnosti o primeru ne smejo javno razpravljati. »Na splošno, najbolj ustrezna pot za reševanje hudih pooperativnih zapletov je prek specialista v bolnišnici, najbolj varna možnost je pregled v bolnišnici,« je za časnik pojasnil tiskovni predstavnik zdravstevenega centra.

Profimedia
James Scott