Svet

25-letnica v enem letu povila dva para dvojčkov

R.T.
9. 1. 2020, 18.27
Posodobljeno: 9. 1. 2020, 18.50
Deli članek:

25-letna mati zdaj že petih otrok je pojasnila, da se do turbulentnega lanskega leta ni zavedala, da ima dvojčke »v genih.«

Facebook/Alexzandria Wolliston
Dvojčka Mark in Malakhi za letošnji božič.

Dvojčka Mark in Malakhi sta se rodila marca lani, 27. decembra pa sta na svet pokukala še Kaylen in Kaleb, prav tako dvojčka. Kaj je četverici novorojenčkov skupnega? Njihova 25-letna mama Alexzandria Wolliston iz mesta West Palm Beach na Floridi. Kot je mama petih otrok - pred tremi leti je namreč povila tudi deklico - pojasnila za WPTV, je bila po marčevskem porodu odločena, da ne želi imeti več otrok, a je nato že maja izvedela, da v maternici zopet nosi življenje, še več, v njej da zopet bijejo tri srca. Zdravniki so poudarili, da je imela več možnosti, da zadane na loteriji. »O, seveda! Počutim se, kot bi zadela na loteriji,« pa je odvrnila Wollistonova. 

Da pa ni šlo zgolj za golo naključje in neverjetno srečo, je izvedela po rojstvu Marka in Malakhija, saj ima dvojčke »v genih.« Marca so ji namreč mama, tete in strici razodeli, da dvojčki na njihovem družinskem deblu niso nič nenavadnega. Pojasnili so ji, da sta njeni babici, tako tista po materini kot tista po očetovi strani, rodili dvojčke, a so vsi štirje umrli ob rojstvu. Wollistonova je zdaj prepričana, da sta njena dva para dvojčkov prispela naravnost iz nebes, kjer nad njo bdita njeni babici.