Nenavadno

Ines išče mamo. Iščejo pa jo tudi pripadniki protiteroristične enote ...

R.T.
9. 12. 2019, 12.23
Posodobljeno: 9. 12. 2019, 13.09
Deli članek:

Izginila je 4. decembra zvečer. Iskati so jo začeli v Zagrebu. A ne le policisti, temveč tudi dve skupini protiteroristične vojaške policije.

Nestali.hr
Jadranka Skender

Na Hrvaškem iščejo izginulo pripadnico oboroženih sil, katere izginotje je bilo zagrebški policiji prijavljeno 4. decembra zvečer. Poleg običajnih policistov Jadranko Skender iz Gospića iščejo še pripadniki vojaške policija ter dve skupini protiteroristične vojaške policije, pišejo hrvaški mediji.

Za Jutarnji list je spregovorila njena hčerka Ines Skender. Kot je dejala, mama sicer ni pogosto govorila o svojem delu, a da se je bavila z računovodstvom. Tiste srede jo je pričakovala – ker je zamujala, ji je začela pošiljati sporočila, na katera pa ji ni odgovarjala. Ko se je izkazalo, da se ni javila niti svoji sestri, je Ines prijavila njeno izginotje.

Hčerka trdi, da policisti niso ukrepali nemudoma, temveč so čakali na vojaško policijo. Tako je bila ona tista, ki je mamin mercedes našla na nabrežju reke Save.

"Moja mama se je v zadnjem času spremenila, kar sem opazila, to so mi povedali tudi njeni kolegi v službi, s katerimi se govorila. Imela je veliko načrtov, zato ne verjamem, da bi si kaj storila. Dobila sem vtis, da policija sklepa, da gre za samomor, a jaz tega ne mislim," je povedla Ines. Zdi se ji nenavadno, da so v iskalno akcijo vpleteni tudi pripadniki protiteroristične vojaške policije, zaradi česar se sprašuje, če mordanjena mama ni bila ugrabljena.