Aretacija in izguba službe

40-letna učiteljica in 15-letni dijak sta se intimno spoznavala v hiši, v avtu in na plaži

R.T.
4. 12. 2019, 13.06
Posodobljeno: 4. 12. 2019, 17.14
Deli članek:

Romanca med 40-letno učiteljico Susan Weddle iz Floride in 15-letnim dijakom se je zaključila z aretacijo učiteljice.

Facebook
40-letna učiteljica Susan Weddle je najstniku kupovala darila, med drugim tudi iPhone.

Podrobneje sta se spoznala na nogometni tekmi njenega sina. Na tribuni sta se pogovarjala, se s pomočjo alkohola zbližala, poroča Pensacola News Journal. Najstnik se je prvi opogumil. Učiteljici je namignil, da bi se lahko pozabavala, bila nekoliko poredna, konkretiziral je predlog, povabil jo je k spolnemu odnosu. Susan se je obotavljala, vedela je, da je to narobe, proti predpisom, zrelo celo za kazenski pregon. Prevladale so »nizke« strasti.

Začela se je romanca, ki je trajala več kot leto dni. Spolno vzgojo sta prakticirala v njeni in v hiši njegovih staršev, v njenem avtomobilu in tudi na plaži. »Susan Weddle je bila njegova prva in edina spolna partnerka. Verjel je, da je zaljubljen vanjo,« so na zapisnik po vseh opravljenih zaslišanjih vrgli policisti.

Escambia County Jail
Susan Weddle nekaj ur po aretaciji.

Kako so ju odkrili? Čistilka na njenem domu ju je zasačila med strastnim poljubljanjem, na plaži so ju opazili drugi dijaki, najstnik pa se je pred svojimi prijatelji hvalisal z golimi fotografijami učiteljice. Čeprav jim je rekel, naj ga ne izdajo, niso mogli držati jezika za zobmi.

Učiteljico, ki sicer ni imela neposredno opravka z dijaki, ampak je bila njena naloga pomagati in uriti druge učitelje na šoli, so v ponedeljek odpustili. Malcolm Thomas, ravnatelj šole J.E. Hall Center v bližini Pensacole, je dejal, da je bila pri njih zaposlena 11 mesecev, pred tem pa je učila v neki osnovni šoli.