Jackpot je največji možen sklad dosegel po rekordnih 18 krogih, v katerih nihče ni zadel glavnega dobitka, nato pa so potekala še štiri žrebanja, da so milijoni končno dobili novega lastnika. Britanski igralec jackpota pa je imel neverjetno srečo: zadel je nepredstavljivo vsoto 170 milijonov funtov (190 milijonov evrov). 

Svojo srečo je poskusil pri evropski loteriji Euromillions. S številkami 7, 10, 15, 44 in 49 ter dodatnima številkama 3 in 12 je v torek zadel zmagovito kombinacijo. Gre za najvišji znesek, ki ga je katerikoli Britanec zadel na loteriji. V kolikor gre za posameznika (in ne skupino), ki je vplačal listek, ga bo Sunday Times uvrstil med 1000 najbogatejših britanskih državljanov. Na lestvici najpremožnejših pa bo pristal v sami bližini pevca Eda Sherana (160 milijonov funtov) in DJ-a Calvina Harrisa (165 milijonov funtov). 

ed sheeran
Profimedia
Ed Sheeran je na lestvici najbogatejših Britancev.

Listke za Euromillions sicer prodajajo v devetih različnih evropskih državah: Velika Britanija, Španija, Avstrija, Belgija, Luksemburg, Irska, Portugalska in Švica.