Policija pričela preiskavo

Nenadna smrt Playbojeve zajčice: zgrudila se je pred očmi prijateljev

R.T.
14. 8. 2019, 11.18
Posodobljeno: 14. 8. 2019, 13.03
Deli članek:

Policisti preiskujejo nenadno smrt nekdanje Playbojeve zajčice. 29-letna Janna Rasskazova, sicer tudi znana ruska DJ-ka, se je namreč v nedeljo po več nočeh zabavanja zgrudila in umrla na svojem domu v Moskvi.

Instagram (osebni profil)
Janna Rasskazova

Rasskazova, ki se je rodila v Kijevu, se je v nedeljo zgrudila pred očmi svojih prijateljev. Predhodno naj bi se, po besedah prijatelja Alexandra, Playbojeva zajčica več noči zapored zabavala v nočnih klubih.

Kot piše Dailymail, je moški odkril tudi to, da je bila ruska lepotica na strogi razstrupljevalni dieti. Janna naj bi vsak dan vzela mešanico različnih zdravil, ker se ni počutila najbolje, Alexander pa izpostavlja, da obstaja možnost, da njen prehranski svetovalec ni bil seznanjen s tem.

Ker naj bi usodne noči Rasskazova, po besedah prijatelja, nenavadno dihala, jo je ta prebudil. 29-letnica je vstala, na poti do kuhinje pa se je zgrudila in začela dušiti pred očmi ostalih prijateljev, ki so takoj poklicali reševalce. Kljub hitremu posredovanju reševalnih enot, ji ni bilo pomoči.

Policijska preiskava je že v teku, vzrok smrti pa bo pokazala obdukcija.